Info

Big In Asia Podcast

Intervjuer av Simon Hansen, som reser runt och träffar svenskar som gör karriär i Asien som entreprenörer eller högre har befattningar i företag.
RSS Feed
Big In Asia Podcast
2018
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2017
Jan 26, 2017

Denna vecka träffar vi Eva Henriksson. Hon driver sin egna konsultfirma i Hongkong och kom dit redan för 16 år sedan. Hon har inte bara åren i Hongkong med sig, utan även sina breda HR-kunskaper som ger en god insikt om hur arbetsklimatet, jobbmöjligheter och vad för typer av karriärer man kan förvänta sig att finna i dagens Hongkong.

Jan 19, 2017

I veckans avsnitt av Big In Asia, får vi träffa Richard Ericson. Han är inte bara Account manager på Doxa Chemical, utan hans talang för språk tog honom så långt som i att vara med i olika Taiwanesiska TV-shower. Detta är verkligen episoden av den längre sorten som bjuder på ALLT!

Jan 12, 2017

Denna vecka är det faktiskt inte jag som intervjuar, utan det är journalisten och författaren Jojje Olsson. Jag kände att det är dags för mig att stiga upp på scen och få rampljuset på mig. Så denna gång får ni lyssnare möjlighet att höra min story om hur jag hamnade i Taipei, Taiwan och vad som förde mig hit.

Jan 5, 2017

Denna vecka pratar jag med Viktoria Chan, grundare av klädvarumärket ViktoriaChan. Hennes kollektioner har burits av såväl kändisar som svenska kungligheter. Hon är baserad i Shanghai och ger oss en djup inblick i hur modeindustrin fungerar och hur det är att etablera sig som fashionista i Shanghai.

1