Info

Big In Asia Podcast

Intervjuer av Simon Hansen, som reser runt och träffar svenskar som gör karriär i Asien som entreprenörer eller högre har befattningar i företag.
RSS Feed
Big In Asia Podcast
2018
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2017
Dec 27, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia får vi träffa Jonas Alsén, portfolio manager på Jade Invest. Jonas som har bott i Kina sedan 1994 delar med sig av sin erfarenhet och historia av näringslivet i Kina och hur ett typiskt kinesiskt ledarskap går till i praktiken, hur skiljer sig den från det svenska ledarskapet? Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt av Big in Asia.

Dec 20, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia får vi träffa serieentreprenören Ola Källqvist, VD för Celemi i APAC-regionen som berättar om hur han i en brinnande finanskris lyckades att expandera Nova i Shanghai och problemen som uppstod där och då. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt!

Dec 14, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia får vi träffa Jens Helmersson, medgrundare och VD för Quizrr. Han berättar om sin karriär på Hennes & Mauritz och hans affärsresa till Bangladesh som kom att bli grunden till hans företags affärsidé.

Dec 7, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia möter vi Pontus "Zlapped" Mähler i Bangkok som berättar om livet som esportare i Bangkok, jobbet som VD på Neolution Group och potentialen men även hindren som finns i Thailand inom esport. Dessutom en hel del tips om hur man gör en karriär som esportare.

1