Info

Big In Asia Podcast

Intervjuer av Simon Hansen, som reser runt och träffar svenskar som gör karriär i Asien som entreprenörer eller högre har befattningar i företag.
RSS Feed
Big In Asia Podcast
2018
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: November, 2017
Nov 30, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia får vi höra om Fredrik Bergmans resa från Laholm till Beijing, Kina. Dessutom får vi höra om Diakrits historia och hur Rupert Murdoch kom in i Diakrit via sitt bolag News Corp Australia 2016.

Nov 23, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia gästas vi av Martin Mellblom, sales & marketing director på Scandinavian textile & Apparel Co. I avsnittet går Martin in på hur det är att driva en klädfabrik och hur arvet från att ha kommit från en textilfamilj har påverkat honom. Dessutom får vi höra om hur man kan starta sitt egna klädmärke.

Nov 16, 2017

I veckans avsnitt av Big in Asia Podcast får vi höra om Viktor Berglinds fantastiska berättelse om hur han kom till Asien och hans karriär inom finans- och kommunikationsbranschen. Vi kommer att få det senaste finanstrenderna från Singapore och Hong Kong. Hur fungerar relationsbyggandet med nya asiatiska kunder och hur förändrades finansbranschen efter Enigma-kraschen i Hong Kong?

Nov 9, 2017

I veckans avsnitt får vi träffa Johan Bygge från investmentbolaget EQT. Vi kommer att få höra om hans resa från Electrolux till dagens position som ordförande för EQT Asia-Pacific. Johan berättar om EQTs urvalsprocess, varför han valde Asien och ett urval av de asiatiska innehaven. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt!

Nov 2, 2017

I veckans avsnitt av Big In Asia gästas vi av Björn Richardsson, general manager på 137 Pillar Suites & Residences i Bangkok. Björn kom till Thailand 1994 och resan till där han är idag var inte spikrak. Björn berättar om sin berättelse som började i Afrika, men genom en kontakt öppnades dörrarna för Thailand och den redan då växande hotellnäringen. I veckans avsnitt av Big In Asia ger han handfasta tips och erfarenheter av hotellbranschen i Thailand.

1